Inneke Geerts

Als culturele agoge werd ik voorbereid op het begeleiden van mensen bij veranderingsprocessen. Tijdens en na deze universitaire studie volgde ik talloze cursussen op gebied van theater, zang, dans en lichaamswerk. Ik gaf muzische vorming aan kinderen en jongeren en werkte als educatief begeleidster. In 2010 studeerde ik af als therapeute in de Interactionele Vormgeving bij de Educatieve Academie. De intensieve stemwerkopleiding die ik volgde bij Jean-René Toussaint, vormt de basis van mijn werk als stemcoach en therapeute. Ik verdiep me in de thema's: seksualiteit, liefde en relaties en volg regelmatig extra trainingen en bijscholingen.

Ik heb een eigen praktijk en geef regelmatig workshops en trainingen via verschillende organisaties ( Carte- Blanche vzw, Oost West Centrum, Vormingplus, Vorm vzw, gevangenis Turnhout...).

"Hoewel ze nog erg jong is, slaagt zij er op een menselijke en serene manier in om jezelf “over te geven” en je te laten kijken in de spiegel van je eigen ziel/lichaam zonder je een schuldgevoel te geven. Hoe oud je zelf ook bent (ik ben er 55): je gaat bij haar geestelijk en lichamelijk wijzer buiten met een frisse kijk op de toekomst. En dat is wat alle therapeuten zouden moeten kunnen bereiken…"
- Chris Horemans-